DECOM Produk

Guangdong DECOM optik Komunikasi Téhnologi CO., LTD

DECOM kualitas produk jeung reliabilitas ngaliwatan approvals ti ISO, SGS, CE, FCC, ROHS, sarta Anatel, whilst ngajaga harga kalapa. Téhnologi global dina Serat optik Produk na Leyuran, Hiji-gaul Service pikeun Angkutan Network, Network Wireless, Data Center na Aksés Network.
Kontak nu Spesialis

  • ngeunaan DECOM

ngeunaan DECOM

Guangdong DECOM optik Komunikasi Téhnologi CO., LTD

DECOM aya di Parabot Industrial Moon Kota, Wangniudun Bandar, kota Dongguan, Propinsi Guangdong Cina. Ieu nyertakeun hiji aréa leuwih ti 7.500 méter pasagi, dua bengkel produksi, hiji bengkel assembly sarta aréa kantor 350 alun.

DECOM nawarkeun rupa-rupa kacida kalapa aktip sarta pasif produk élmu optik fiber. Hiji panalungtikan sarta pamekaran tim kuat delivers konsumén urang jeung produk ngajalankeun tinggi, bari tim pos-jualan kami nyadiakeun rojongan komprehensif. Duanana jasa nu dirancang pikeun nyadiakeun konsumén urang jeung jasa unggulan, pangiriman saum sareng rojongan.

 

 

Diajar deui

DECOM News

  • 08Jun.20

    Unitube Cable

    The structure of the unitube cable inserts 250μm optical fiber into a loose tube made of high module material and fills the loose tube with a waterproof compound. The loose tube is coated with a do...
    +
  • 03Jun.20

    ZTE OLT

    ZTE OLT’s PON convergence access platform for next-generation networks reflects the evolution trend of optical access networks and is suitable for various FTTx deployment models. ZTE OLT prov...
    +
  • 01Jun.20

    Adss Cable

    ADSS optical cable has many advantages such as unique structure, good insulation,high temperature resistance and high tensile strength,which provides fast and economical transmission channels for p...
    +
  • Cina unicom
  • HuaWei
  • Cina Telecom
  • Cina Mobile
  • Zte